ΕΩΣ ΚΑΙ 50€ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΕΩΣ ΚΑΙ 50€ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Αγοράστε από 01.01.2023 έως 28.02.2023 online ένα (1) σετ τεσσάρων (4) ελαστικών MICHELIN από έναν από τους συμμετέχοντες μεταπωλητές μέσω της πλατφόρμας Tirelet & κερδίστε ένα κουπόνι από το Πλαίσιο!


  1. Τα  προϊόντα που είναι επιλέξιμα στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργεια είναι ελαστικά MICHELIN για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV και Van.
  2. Ο καταναλωτής που αγοράζει ένα (1) σετ  τεσσάρων (4) ελαστικών MICHELIN  για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV  ή Van  με διάμετρο ζάντας έως 17” θα λάβει ένα  ηλεκτρονικό κουπόνι για αγορές από το  κατάστημα Πλαίσιο Computers  αξίας 25€ και για αγορές επιλέξιμων  ελαστικών με διάμετρο ζάντας 18'' και  άνω, θα λάβει ένα ηλεκτρονικό κουπόνι για αγορές από το κατάστημα Πλαίσιο Computers αξίας 50€.
  3. Μετά την ηλεκτρονική αγορά μέσω του Michelin.gr και την ολοκλήρωσή της μέσω του Tirelet.com καθώς και την εκπλήρωση των απαραίτητων ενεργειών και διαδικασιών, ο καταναλωτής θα λάβει το κουπόνι μέσω ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου (e-mail).  
  4. Μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τους όρους και τις προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας στο www.michelin.gr, καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.  
  5. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής του ηλεκτρονικού κουπονιού σας, επικοινωνήστε με το support@tirelet.com
  6. Κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας θα δοθούν συνολικά πενήντα (50) κουπόνια αξίας 25 € και 50 κουπόνια αξίας 50 €.Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών.  
  7. Η προσφορά ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές αγορές μέσω της πλατφόρμας Tirelet, από μεταπωλητή της Michelin που συμμετέχει σε αυτή την προωθητική ενέργεια και για αγορές που ολοκληρωθούν από 01.01.2023 έως τις 28.02.2023.
  8. Η συγκεκριμένη προσφορά δε μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προωθητική ενέργεια κατά την ίδια περίοδο.
Αγορασε τωρα