Επιλέξτε Προϊόν

Επιλέξτε Προϊόν

Χρονοδιάγραμμα ραντεβού

Χρονοδιάγραμμα ραντεβού

Ολοκληρώστε τις αγορές σας

Ολοκληρώστε τις αγορές σας

Ελάτε για εγκατάσταση

Ελάτε για εγκατάσταση

Επιλέξτε Πόλη

Γενική δήλωση απορρήτου - Εισαγωγή

Ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

 

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την Tirelet Technology IKE με ΑΦΜ 801576295 και ΔΟΥ Χολαργού που εδρεύει στην Κηφισίας 280, 152 32 Χαλάνδρι, Ελλάδα, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας. Για αυτόν τον λόγο, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε και για να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντα σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που ορίζει το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρεία όσο και από τρίτα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρείας.


Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι στην Tirelet Technology δεν συλλέγουμε δεδομένα για ανηλίκους κάτω των 16 ετών.


Αυτή η δήλωση απορρήτου διέπει όλα τα προϊόντα που παρέχονται μέσω του ιστότοπου της Tirelet Technology.



Συντάκτης

Η εταιρεία Tirelet Technology Μονοπρόσωπη ΙΚΕ (εφεξής η ΕΤΑΙΡΕΙΑ) με έδρα την Κηφισίας 280, 152 32 Χαλάνδρι, Ελλάδα, email: [email protected], τηλ: (+30) 695 538 43 87, ιστοσελίδα: www.tirelet.com, ενημερώνει ότι, για τους σκοπούς της διεξαγωγής των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, λειτουργεί ως ελεγκτής και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των πελατών της, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία (Νόμος 4624/2019) και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (2016/679) για την προστασία των φυσικών προσώπων από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και για την ελεύθερη κυκλοφορία αυτών των δεδομένων (Γενικός Κανονισμός για τη προστασία δεδομένων, εφεξής "οι κανόνες") όπως ισχύει.


Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΙΑ διαχειρίζεται συγκεκριμένες λειτουργίες του ιστότοπου www.tirelet.com μέσω της χρήσης ηλεκτρονικών πλατφορμών που συνεργάζονται με τρίτες εταιρείες, οι οποίες καταγράφουν και αποθηκεύουν δεδομένα πελατών:

1) καταχωρείται σε δελτία και προσφέρει ενημερώσεις σχετικά με εξατομικευμένη επικοινωνία, το ιστορικό αγορών σας και καταγράφεται στο σύστημα παράδοσης με την συγκατάθεση της Εξοχότητάς σας για τέτοιες ενέργειες, σε περιπτώσεις όπου απαιτείται από το ισχύον νομικό πλαίσιο.

2) με τη Michelin Ελλάδα


Τα συνεργαζόμενα τρίτα μέρη, για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), σε σχέση με τις συγκεκριμένες λειτουργίες, ενεργούν ως εκτελεστές της επεξεργασίας. Για αυτές τις λειτουργίες, η ΕΤΑΙΡΙΑ παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και καθορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας και έχει υπογράψει ειδικές συμβάσεις με τις εταιρείες στις οποίες έχει αναθέσει την εκτέλεση των δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει το νομικό πλαίσιο.


 

Δήλωση απορρήτου της Tirelet

 

Κατά την έννοια του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (εφεξής «GDPR») της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η «Tirelet Technology IKE» (εφεξής «Tirelet») είναι η υπεύθυνη εταιρεία για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή  «η υπεύθυνη ελέγχου».


Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας, των υπαλλήλων, των επισκεπτών της ιστοσελίδας, των αιτούντων εργασία, των συνεργατών μας, οποιουδήποτε άλλου προσώπου που μας παρέχει προσωπικά δεδομένα. Λαμβάνουμε προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς.


Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους νόμους περί απορρήτου που ισχύουν για εμάς, συμπεριλαμβανομένου του GDPR. Σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου, εξηγούμε πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, για ποιους σκοπούς και ποια είναι τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση: [email protected].


Για τους σκοπούς αυτής της δήλωσης απορρήτου,


Ο "Συνεργαζόμενος Πωλητής" 'η/και "Πωλητής" αναφέρεται σε αντιπροσώπους με άδεια Michelin & ViaLider, οι οποίοι έχουν άδεια από τον κατασκευαστή και επιτρέπεται να πωλούν ελαστικά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Πωλητή με την Tirelet για να γίνουν πωλητές στο tirelet.com



  • Πότε και τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς;

 

Η Tirelet σάς επιτρέπει να βλέπετε τις τιμές των ελαστικών αυτοκινήτων, τις τιμές υπηρεσιών και τους τύπους ελαστικών που προσφέρονται από τους πωλητές της Tirelet. Κατά την αγορά σας, μπορείτε επίσης να κλείσετε ραντεβού με τον Συνεργαζόμενο Πωλητή για εγκατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας επαγγελματικά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.


Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, χρειαζόμαστε μερικές πληροφορίες από εσάς. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τα στοιχεία της τοποθεσίας σας για να βρούμε τους καλύτερους πωλητές στην περιοχή σας για εσάς. Επιπλέον, συλλέγουμε και άλλα προσωπικά δεδομένα που είναι ουσιαστικά και απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών μας και την ολοκλήρωση των διαδικτυακών αγορών.


Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Tirelet προορίζονται αποκλειστικά για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και γι 'αυτό μπορούμε να υποθέσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας είναι ενήλικες. Είσαι ανήλικος; Στη συνέχεια, λάβετε την άδεια του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα σας προτού μοιραστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα μαζί μας.


Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις στις οποίες συλλέγουμε διαφορετικούς τύπους προσωπικών δεδομένων.


 

Επισκέψεις ιστότοπου


Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέξουμε τα ακόλουθα δεδομένα μέσω των cookies του προγράμματος περιήγησής σας:


  • Τη διεύθυνση IP σας.
  • Τη γεωγραφική σας τοποθεσία με βάση τη διεύθυνση IP σας.
  • Τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, όπως:
  • o τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα·
  • Τη διαδικτυακή σας συμπεριφορά (π.χ. χρόνος και διάρκεια) στον ιστότοπό μας, ενδιαφέροντα και προτιμήσεις.
  • Από ποιον ιστότοπο έχετε κατευθυνθεί στον ιστότοπό μας.

  • Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι να κατανοήσουμε, να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  • Ως επισκέπτης, μπορεί να θέλετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Όταν εγγραφείτε, επιτρέπεται να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή.

Δημιουργία λογαριασμού Tirelet


Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό Tirelet, σας ζητάμε τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία:


  • Το ονοματεπώνυμο σας,
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
  • Αριθμός επικοινωνίας,
  • Η πόλη σας όπου θα κάνετε σέρβις στο αυτοκίνητό σας.

Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιβεβαίωση ή ειδοποίηση σχετικά με τις δραστηριότητες του λογαριασμού σας. Για να βελτιώσουμε την ποιότητα των e-mail και συνεπώς των υπηρεσιών μας, παρακολουθούμε την online επικοινωνία μαζί σας. Για το σκοπό αυτό, παρακολουθούμε πόσες φορές ανοίγονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εξετάζουμε τον αριθμό των κλικ στις συνδέσεις.


Αγορές


Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ελαστικό από έναν από τους συνεργαζόμενους πωλητές μας μέσω Tirelet, συλλέγουμε τα ακόλουθα απαραίτητα προσωπικά δεδομένα:


  • Το ονοματεπώνυμο σας,
  • Στοιχεία τράπεζας ή στοιχεία πιστωτικής κάρτας,
  • Διεύθυνση,
  • Αριθμός επικοινωνίας


Κράτηση με συνδεδεμένους πωλητές


Κατά την αγορά σας, πρέπει να κλείσετε ραντεβού με τον πωλητή για την εγκατάσταση ελαστικών. Όταν κάνετε κράτηση για ραντεβού, δημιουργούμε έναν συγκεκριμένο κωδικό αναφοράς για το ραντεβού σας για να διασφαλίσουμε σωστή επικοινωνία με τον πωλητή. Για το σκοπό αυτό, κοινοποιούμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα στον πωλητή:


  • Το ονοματεπώνυμο σας
  • Τον κωδικό κράτησης
  • Τον τύπο του προϊόντος που αγοράστηκε
  • Το ποσό Συναλλαγής

 

Ο πωλητής μπορεί να μοιραστεί τα δεδομένα σας με οποιονδήποτε τρίτο μόνο σύμφωνα με αυστηρούς κανονισμούς και επιτρέπεται μόνο εάν είναι στο πλαίσιο των υπηρεσιών του.


Σχόλια και κριτικές


Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο ή κριτική σχετικά με τη διαδικτυακή εμπειρία σας στην πλατφόρμα μας και τη φυσική εμπειρία κατά την επίσκεψή σας στον πωλητή. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα e-mail με έναν σύνδεσμο προς μια εσωτερική εφαρμογή, μετά το οποίο μπορείτε να δείτε την κριτική στον ιστότοπό μας. Δεν θα δημοσιεύσουμε ποτέ το πλήρες όνομά σας με την κριτική σας. Μπορείτε πάντα να μας στείλετε ένα email για να αφαιρεθεί η κριτική σας από τον ιστότοπό μας.

 

Επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών


Όταν επικοινωνείτε με έναν από τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μέσω τηλεφώνου, e-mail ή WhatsApp, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:



  • Το ονοματεπώνυμο σας
  • Τη διεύθυνση e-mail σας
  • Τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας


Για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, καταγράφουμε τηλεφωνικές συνομιλίες ή χρησιμοποιούμε αλληλογραφία για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Αυτή η υπηρεσία είναι σύμφωνη με τις οδηγίες GDPR και κρυπτογραφημένη από άκρη σε άκρη.


Αιτήσεις εργασίας

 

Όταν υποβάλλετε αίτηση για κενή θέση στην Tirelet, πρέπει να αξιολογήσουμε την αίτησή σας για την προσφερόμενη θέση και να επικοινωνήσουμε μαζί σας κατά τη διαδικασία πρόσληψης. Για το σκοπό αυτό, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:


  • Το ονοματεπώνυμο, το φύλο, την ημερομηνία γέννησης σας
  • Τα επαγγελματικά σας έγγραφα όπως συνοδευτική επιστολή, βιογραφικό σημείωμα, ιστορικό απασχόλησης, επιστολή αναφοράς/έντυπα αξιολόγησης πρακτικής
  • Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της διεύθυνσης, της πολιτείας, του ταχυδρομικού κώδικα, της πόλης και της χώρας διαμονής
  • Έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δικαιούστε να εργαστείτε στην Ελλάδα.


Μάρκετινγκ


Η Tirelet εμφανίζει διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας για να σας προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία πελατών. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες επαναληπτικού μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει ότι τρίτα μέρη έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν σχετικές και εξατομικευμένες διαφημίσεις σε εσάς μέσω των δικών τους καναλιών.


Χρησιμοποιούμε επίσης τις διαφημίσεις Google Analytics και Facebook για να υποδείξουμε ότι βλέπετε μια συγκεκριμένη διαφήμιση Tirelet, πόσες φορές βλέπετε μια διαφήμιση Tirelet, περιορίζουμε τις προβολές των διαφημίσεών μας και μετράμε την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής μας καμπάνιας.


Αυτές οι τεχνολογίες θυμούνται τους ιστότοπους που επισκέπτεστε και αυτές οι πληροφορίες κοινοποιούνται σε άλλα μέρη, όπως διαφημιστές. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους για σκοπούς διαφήμισης και στόχευσης, ενδέχεται να αποκαλύψουμε:


  • Προσωπικά, αναγνωρίσιμες πληροφορίες όπως: διεύθυνση email που χρησιμοποιείται για σύνδεση στο Facebook.
  • Γενικά, συγκεντρωτικά ή ανώνυμα δεδομένα που σχετίζονται με τις επισκέψεις σας και τη χρήση της πλατφόρμας μας
  • Πληροφορίες σε μορφή ψευδώνυμου, όπως αναγνωριστικό/κωδικό cookies προγράμματος περιήγησης.


Οι εταιρείες τρίτων που χρησιμοποιούμε για στόχευση και διαφημιστικούς σκοπούς έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου.


Σε καμία περίπτωση, δεν κοινοποιούμε ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία σε εταιρείες τρίτων. Κατανοούμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πολύτιμα για εσάς και επομένως για εμάς.



Πάροχοι υπηρεσιών


Η Tirelet συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα παρόχων υπηρεσιών όπως:


  • Διαχειριστές βάσεων δεδομένων.
  • Συστήματα αποθήκευσης cloud.
  • Πάροχοι CRM.
  • Πάροχοι λογισμικού πωλήσεων,
  • Υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Διαφημιστικές υπηρεσίες.
  • Αναλυτές δεδομένων και πάροχοι υπηρεσιών στον τομέα των εφαρμογών, μαζικών SMS και τηλεφωνικών υπηρεσιών για την υποστήριξη των υπηρεσιών μας.


Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών λειτουργούν βάσει αυστηρών συμφωνιών μη αποκάλυψης. Δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τα προσωπικά σας στοιχεία, εκτός υπό αυστηρούς κανονισμούς, όταν βρίσκονται στο πλαίσιο των υπηρεσιών τους.


Τι κάνει η Tirelet με τα δεδομένα σας;

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς χρησιμοποιούνται μόνο με σκοπό την εξεύρεση καλύτερων λύσεων για τις εξελισσόμενες ανάγκες σας, την καινοτομία της τεχνολογίας μας και τη διαμόρφωση της αποστολής και του οράματος του Tirelet.


Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για:


  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις επιβεβαιώσεις αγοράς και κράτησης.
  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω των ενημερωτικών δελτίων μας κατά τη συνδρομή σας.
  • Να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ζητήσετε τη συγκατάθεσή σας για να δώσετε τις κριτικές σας και να δείξετε τα σχόλιά σας στον ιστότοπό μας εάν αποφασίσετε να το κάνετε.
  • Να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και βελτιστοποιήσουμε την τεχνολογία μας.
  • Αναλύσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.


  • ΙΙ. Ποιες νομικές βάσεις έχουμε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;
  •  

Η Tirelet θεωρεί ότι το GDPR και η ελληνική εθνική νομοθεσία μας παρέχουν τους ακόλουθους νομικούς λόγους για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων:


Νόμιμο ενδιαφέρον

 

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν έχουμε έννομο συμφέρον να εξυπηρετούμε τους σκοπούς της Tirelet, τις υπηρεσίες μας ή τις δραστηριότητές μας. Αυτό γίνεται με δίκαιο, διαφανή και νόμιμο τρόπο και δεν επηρεάζει δυσανάλογα τα δικαιώματα απορρήτου σας.


Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν είναι σχετικά και η επεξεργασία αυτών των δεδομένων θα περιορίζεται σε ό, τι είναι απαραίτητο.


Δεν θα επιχειρήσουμε να συλλέξουμε ή να επεξεργαστούμε με άλλο τρόπο ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων (δηλαδή, δεδομένα που σχετίζονται με φυλή ή εθνικότητα, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές πεποιθήσεις κ.λπ.).


Επεξεργαζόμαστε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα όταν οι αρχές το απαιτούν από την Tirelet σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

 

Εκτέλεση συμφωνίας

Απαιτείται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχουμε συμφωνήσει μαζί σας όταν αγοράζετε ένα προϊόν και μια υπηρεσία από την Tirelet.

 

Συγκατάθεση

Ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως στην περίπτωση που σας στέλνουμε ένα ενημερωτικό δελτίο. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

 

  •  
  • Πώς διασφαλίζουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;


Ως Tirelet, δεσμευόμαστε να αποτρέψουμε την κλοπή, την παράνομη πρόσβαση και την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων. Για να λάβουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο μπορεί να υπάρξει πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας και τα διατηρούμε εμπιστευτικά.


Ωστόσο, δεν μπορούμε να εξαλείψουμε εντελώς τους κινδύνους ασφαλείας. Για παράδειγμα, είστε υπεύθυνοι για το απόρρητο του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης. Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στην Tirelet και να μην χρησιμοποιείτε αξιόπιστες υπηρεσίες διαδικτύου ή εφαρμογές τρίτων.






  • Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους;


Η Tirelet δεν θα πουλήσει ποτέ ούτε θα νοικιάσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Θα το μοιραστούμε πρωτίστως σύμφωνα με τη ρητή συγκατάθεσή σας και μόνο με αξιόπιστα τρίτα μέρη τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε δεδομένα για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας.


Σε περιορισμένες περιπτώσεις, τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να κοινοποιούνται σε τρίτους όταν:


  • υπάρχει νομική βάση.
  • είναι εύλογα απαραίτητο να ανακαλύψουμε απάτες ή ευπάθειες ασφαλείας ή να προστατευτούμε από τέτοια περιστατικά
  • είναι απαραίτητο να επιβάλουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας.
  • είναι απαραίτητο να συμμορφώνεται με δικαστική απόφαση.
  • υπάρχει ανάγκη να υπερασπιστούμε νομικά τον εαυτό μας από μια νομική αξίωση.
  • υπάρχει ανάγκη προστασίας έναντι παραβίασης των νομικών δικαιωμάτων ή της ασφάλειας της Tirelet και των υπαλλήλων της.


Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μεταφέρονται σε προορισμό εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Όπου θα συμβεί αυτό, θα λάβουμε τις κατάλληλες προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε ότι οι εργασίες επεξεργασίας συμμορφώνονται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς προστασίας δεδομένων.


  • Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
  •  

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα διατηρηθούν περισσότερο από όσο είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί τα δεδομένα σας.


Οι περίοδοι διατήρησης μπορεί να ποικίλλουν σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των πληροφοριών και τον σκοπό της χρήσης τους. Όλες οι περίοδοι διατήρησης βασίζονται σε νόμιμες, συμβατικές ή υποχρεωτικές λειτουργικές απαιτήσεις. Όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον, τα καταργούμε από τα συστήματά μας ή τα μετατρέπουμε σε ανώνυμα, ώστε να μην μπορείτε πλέον να ταυτίζεστε μεμονωμένα.


Εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.



  • Τι δικαιώματα έχετε;
  • Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
  • Το δικαίωμα πρόσβασης που συνεπάγεται ότι μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε σε εσάς.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης που συνεπάγεται ότι μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή.
  • Το δικαίωμα να λησμονηθείτε που σημαίνει ότι μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας που συνεπάγεται ότι περιορίζουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, διατηρώντας τα
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων που συνεπάγεται ότι μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή (π.χ. CSV) ή/και να τα μεταφέρετε απευθείας σε άλλον ελεγκτή.
  • Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των δεδομένων σας, εάν έχετε συγκεκριμένο λόγο. Έχετε αυτό το δικαίωμα μόνο σε περίπτωση που επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει έννομου συμφέροντος.

 

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε ένα δικαίωμα, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση [email protected]. Δεδομένου ότι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κανένας που προσποιείται ότι είστε εσείς, μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, ενδέχεται πρώτα να σας ζητήσουμε να δώστε μια απόδειξη της ταυτότητάς σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναφέρετε καταγγελία σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (Aρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) στο τηλέφωνο +30 (0) 210-6475600.


  • Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies και τι είδους cookies χρησιμοποιούμε;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στη συσκευή σας (π.χ. υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet) για τη συλλογή τυπικών πληροφοριών καταγραφής Διαδικτύου και πληροφοριών συμπεριφοράς επισκεπτών. Με άλλα λόγια, περιέχουν τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας στον ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα cookies, διαβάστε την Πολιτική της Tirelet για τα cookies.


Πληροφορίες σχετικά με αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου

Δεδομένου ότι εκτιμούμε την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, εξετάζουμε τακτικά την πολιτική απορρήτου μας. Η τελευταία ενημέρωση αυτής της δήλωσης απορρήτου έγινε τον Μάιο 2021.